Jaha 30

Med det bästa läget på Fiskeboda ligger Grandungen i avskilt läge. Grandungen har en egen liten badstrand och till en annan badplats med brygga är det promenadavstånd. Grillplats finns vid Hjälmarens strand. I stugan finns kök, matsal och ett 70 kvadratmeter stort allrum med öppen spis. Rummen är fördelade på tre avdelningar där varje avdelning har gemensam WC och dusch.

Om någon tar med sig barn, så har par med barn förtur på eget rum! Vi är där från 13:00 och jag hoppas alla kan komma till 17:00 (Ät tid). Efter maten är det fritt fram att basta, elda eldar, sjunga sånger, dricka drycker och lyssna på musik! Malin & jag fixar Mat, dricka i form av öl & vin! Önskas grogg medtages detta (panikförråd av lite blanddricka kommer finnas). Medtag sängkläder (påslakan, örngott, lakan). Se till att ta med badkläder, bastun är hyrd!!

Just ja, det kommer finnas kokt korv på kvällen och frukost till dagen efter. Maten bestäms snart (nötter är bannlysta)! Karta över fiskeboda: http://www.stbd.se/pdf/fiskebodaoversiktskarta.pdf

En karta till: http://www.hitta.se

Va… en till: http://www.stbd.se/pdf/grandungen.pdf

Hör av er via Facebook, mail, telefon eller röksignaler så snart som möjligt! Jag vill inte ha någon present!! Istället så samlar vi ihop till festen!! Finns ingen bättre present än en fest i goda vänners sällskap (150 – 200kr).

Hjälp till med musiken: Lista Gruffman 30

 

Vilka var där och förgyllde vår kväll:

1. Gruffe
2. Malin
3. Anders
4. Ylva
5. Jonas
6. Evve
7. Emil
8. Jossan
9. Dan
10. Alexandra
11. Kiddi
12. Kenta
13. Albin
14. Esther
15. Madde
16. Daniel
17. Johan
18. David
19. Linda
20. Kalle
21. Jocke
22. Jessica
23. Neo
24. Max